Subjektivizmus pri voľbe zásad bilančnej politiky a jeho vplyv na verný a pravdivý obraz podniku - Husárová, Stanislava
Informácia o zámeroch a cieľoch dizertačnej práce, obhajoba, ktorej sa konala dňa 30. augusta 2011.