Implementation of Environmental Management System in Hotel - Karkalíková, Marta
Význam implementácie environmentálneho manažérskeho systému pre hotely podľa medzinárodného štandardu ISO 14001. Legislatívne požiadavky zamerané na environmentálnu ochranu. Zníženie produkcie odpadu, hľadanie možností recyklácie, zníženie spotreby energie. Environmentálny manažment. Systém environmentálneho manažmentu v hoteli.