Intervaly spoľahlivosti pre niektoré netradičné charakteristiky polohy - Terek, Milan
Hodnota výberového zastrihnutého priemeru vypočítaného z údajov, z ktorých bol vynechaný podiel najväčších a najmenších hodnôt. Modifikácia jendokrokového M-estimátora. Percentilové bootstrapové intervaly spoľahlivosti.