Bodovacia metóda a jej aplikácia na indikátory trvalo udržateľného rozvoja vo vybraných krajinách Európskej únie - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Porovnanie a usporiadanie krajín EÚ na základe vybraných indikátorov trvalo udržateľného rozvoja. Prehľad jednoduchých metód viacrozmerného porovnávania a výsledky bodovacej metódy. Analýza štatistických súborov a znakov.