Budúcnosť je v technologických inováciách - Palfiová, Anna
Nové technológie sa vyvíjajú zo dňa na deň a rovnakým tempom sa aj premietajú do každodenného života, maloobchod nevynímajúc. Komunikácia sa presúva na internet. Viac než televízia či bilbordy sú v súčasnosti relevantnými kanálmi pre marketing sociálne siete a vyhľadávače.