Rozširuje sa ponuka a rastie predaj jogurtov - Nouzovská, Zuzana
Spotreba mlieka a mliečnych výrobkov v roku 2010 - pozitívne zmeny. Vývoj ponuky mlieka a mliečnych výrobkov podľa krajiny pôvodu. Konzumácia jogurtov.