Flexiistota ako súčasť inkluzívneho rastu - Uramová, Mária
Inkluzívny rast ako súčasť ekonomického rastu. Flexiistota ako súčasť inkluzívneho rastu. Predpoklady úspešnej aplikácie flexiistoty. Ohrozenie v rámci prístupu flexiistoty.