Kvalita ako cesta z krízy - Leščišin, Michal
Štandardné riešenia známe z minulého storočia už nepomôžu. Záchranné balíčky a šetrenie. Význam výskumno-vývojového potenciálu. K nehmotným faktorom rozvoja. Využívanie vedy a výskumu v rozvoji kvality.