Trust and Engagement as the Elements of Relation Governance in the Slovak Industrial Market - Kita, Jaroslav
Význam dôvery a dohody so spotrebiteľom na slovenskom priemyselnom trhu. Prístupy riadenia (spravovania) vzťahov s dodávateľmi. Dimenzie riadenia vzťahov spotrebiteľ-dodávateľ.