Starnutie populácie - globálny fenomén budúcnosti - Sivašová, Daniela, 1955-
Starnutie populácie v Európe a výsledky demografických procesov. Hlavné problémy procesu starnutia populácie v Európe. Indikátory merania starnutia. Migrácia, ktorá doplňuje reprodukciu populácie.