Demografia podnikov a jej miesto pri posudzovaní rastu a zamestnanosti - Sodomová, Eva
Teoretické východiská demografie podnikov. Základné pojmy a definície. Konštrukcia vybraných absolútnych a relatívnych ukazovateľov, ktoré dopĺňajú zobrazenie demografických procesov prebiehajúcich v hospodárstve.