Zmeny z pohľadu optimalizácie vývoja firmy (pomocou matematicko-štatistických metód) - Bolgáč, Ján, 1959-
Matematicko-štatistické metódy ako metódy finančnej analýzy ex ante a ex post. Altmanov index finančného zdravia. Skupiny modelov vychádzajúce z rovnakého predpokladu a odlišnosti vo vývoji podnikov ohrozených úpadkom.