Postsovětský Ázerbájdžán a militarizace Kaspického moře - Souleimanov, Emil
Analýza geopolitického postavenia Azerbajdžanu. Vzťahy s ostatnými štátmi regiónu- s Ruskom, Tureckom a Iránom. Militarizácia Kaspického mora. Americké záujmy v Azerbandžane.