Konvergencia inovačného outputu v EÚ - Puškárová, Paula, 1985-
Teoretický a dátovo-analytický prehľad o inovačnom outpute v Európskej únii. Teoretická báza inovačného procesu a miestu inovačného outputu v ňom. Analýza vybraného identifikátora inovačnej aktivity v Európskej únii. Aplikácia postupov na sui generis región Viedeň - Bratislava.