[Jún 1967. Šesť dní, ktoré zmenili Blízky východ] - Wanner, Jan
Recenzia na monografiu, ktorá ponúka široko koncipovaný pohľad na medzinárodné vzťahy na Blízkom východe v priebehu 11. rokov, kedy sa táto oblasť stala jedným z vedľajších bojíšť studenej vojny. Analýza politického a spoločenského vývoja v arabských krajinách, vrátane medziarabských vzťahov.