Gravity model of EU's bilateral trade with different products - Pokrivčák, Ján
Analýza bilaterálneho obchodu členských krajín EÚ s tretími krajinami, určenie faktorov vplyvu na obchod s rozdielnymi tovarmi v období rokov 2004 - 2008. Dopad niektorých faktorov na obchodné toky s tovarmi kategórie 02 (mäso a jedlé mäsové droby) a 04 (mlieko a mliečne výrobky, vajcia, prírodný med...). Gravitačný model, materiál a metódy, výsledky a diskusia.