Zahŕňanie pridružených podnikov a spoločných podnikov do konsolidovanej účtovnej závierky - Hornická, Renáta, 1977-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zahŕňanie spoločných podnikov do konsolidovanej účtovnej závierky.