Dôležitá je rozpočtová stratégia - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s Vladimírom Butkom, primátorom Trnavy a viceprezidentom Únie miest Slovenska, o problematike financovania miest a obcí a kvalite života v mestách a obciach Slovenska.