Zmeny v postupoch účtovania v jednoduchom účtovníctve - Fabová, Zdenka
Komentár k zmenám, ktoré sa týkajú okrem iného pozemkových spoločenstiev, finančného majetku, nehmotného majetku, zásob, dane z pridanej hodnoty.