Novelizované požiadavky na zverejňovanie položiek ostatného komplexného výsledku - Mokošová, Daša, 1979-
Na základe novelizovaných častí IAS 1, by mali účtovné jednotky zoskupiť položky ostatného komplexného výsledku tak, aby mohli byť neskôr, keď budú splnené dodatočné podmienky, preklasifikované do výsledku hospodárenia vo výkaze ziskov a strát. Novelizácia neruší možnosť prezentácie položiek ostatného komplexného výsledku a výsledku hospodárenia v jednom výkaze alebo v dvoch na seba nadväzujúcich výkazoch. Chronológia zmien názvov týkajúcich sa výkazov prezentujúcich výsledok hospodárenia a ostatný komplexný výsledok.