Dobehneme deficit v PPP projektoch? - Hudec, Marián
Verejno-súkromné partnerstvá (PPP) a ich využívanie na Slovensku. Oblasť budovania dopravnej infraštruktúry, komunálnych služieb, zdravotníctva a sociálnej sféry. Využívanie PPP projektov v niektorých európskych krajinách.