Vodiči veľké investície nepociťujú - Bodnár, Michal
Spôsoby, ako vodičov včas upovedomiť na dopravné kolapsy či nehody. Plynulosť a priepustnosť dopravy. Zníženie nehodovosti a dopady na životné prostredie. Inteligentné dopravné systémy.