Historické budovy si zaslúžia starostlivosť - Ondruš, M.
Kultúrne a historické pamiatky si vzhľadom na svoj vek vyžadujú rozsiahle opravy a nákladnú údržbu. Stavebné technológie a problémy starších budov. Devastácia historických objektov na Slovensku.