Zákon drží cenu hypoték vysoko každý piaty úver na bývanie je na splatenie iného úveru - Škriniar, Pavel, 1979-
Zdôvodnenie uprednostňovania úverov na bývanie pred hypotekárnymi úvermi. Refinancovanie úverov. Vývoj a výška úrokových sadzieb.