Zvýšila sa istota pri splácaní úverov v rámci fixácií úrokov sa presúvame k dlhším viazanostiam - Škriniar, Pavel, 1979-
Úvery na bývanie a úrokové sadzby. Fixácia ako dobrý nástroj plánovania financií a výdavkov rodinného rozpočtu. Obchodná politika bánk. Pohľad slovenských dlžníkov na pôžičky.