Úrokové sadzby sa upokojili čo vplýva na cenu úveru: finančný trh či konkurencia? - Škriniar, Pavel, 1979-
Úrokové sadzby úverov na bývanie a porovnanie s minulosťou. Vývoj úrokových sadzieb a nákladov úverov pri daných fixáciách v EÚ a na Slovensku. Turbulencie na finančných trhoch.