Regional differences in the European Union in the past and nowadays - Cseh Papp, Imola
Historické dimenzie európskeho regionalizmu. Determinácia regionálnych rozdielov v Európskej únii. Príčiny regionálnych rozdielov. Ekonomické disproporcie v rozšírenej Európskej únii. Manažment regionálnych rozdielov. Podporné fondy EÚ pre roky 2007-2013. Budúcnosť Európskej únie.