Zodpovednosť áno, spokojnosť nie sporiť sporíme, no nepáči sa nám výška úspor - Dujsík, Peter
Medzinárodný prieskum ING Bank N.V. o tom, prečo ľudia sporia. Motívy sporenia a najčastejší dôvod na sporenie v európskych krajinách. Zaradenie slovenských sporiteľov podľa spokojnosti s výškou úspor.