Income situation of the households in the Slovak and the Czech Republic - Kubicová, Ľubica
Príjmová situácia domácností v Slovenskej a Českej republike v rokoch 2005-2008. Vývoj príjmov a výdavkov na spotrebu na Slovensku. Vývoj príjmov a výdavkov v Českej republike. Situácia po vstupe Slovenska a Česka do Európskej únie.