<The> impact of the economic crisis on the labour market - Czeglédi, Csilla
Zamestnanosť a ciele Európskej únie. Lisabonská stratégia, Európa 2020, svetová ekonomická kríza, ciele verzus realita, nezamestnanosť. Krátkodobé zmeny na trhu práce v Maďarsku a na Slovensku.