Marketingová komunikácia energetickej výhodnosti trigenerácie - Pružinský, Michal, 1952-
Príspevok sa zaoberá modernou technológiou, tzv. trigeneráciou výroby elektrickej energie, tepla a chladu, pričom efektívne kombinuje tradičné i menej tradičné zdroje a technologické postupy. Uvedená je prípadová štúdia výroby elektrickej energie, tepla a chladu, tzv. trigenerácia v spoločnosti Chemosvit Energochem.