Keď menej je viac - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o finačných službách a správaní spotrebiteľa. Jednotlivé typy sporiacich produktov a rôzna úroveň komplexnosti. Šírka ponuky a miera participácie.