Nová energia pre Slovensko - Hudec, Marián
Plány pre slovenskú energetiku, výstavba nových elektrární. Paroplynové elektrárne. Atómové elektrárne majú na Slovensku perspektívu. Budúcnosť obnoviteľných zdrojov. Slnečné elektrárne (fotovoltika) bez dotácií. Solárne systémy.