Inteligentná energia pre Európu - Valachovičová, Viktória
Program Inteligentná energia - Európa (Intelligent Energy Europe - IEE) ponúka 67 mil. eur na podporu energetickej efektívnosti, obnoviteľných zdrojov energie (OZE) a ekologickej dopravy. Požiadavky na získanie podpory. Nová stratégia EÚ 2020.