Európska investičná politika - Nováčková, Daniela
Reakcia na zmeny, ktoré prináša Lisabonská zmluva týkajúce sa investícií a posilnenia právomoci Európskej komisie v danej oblasti. Zámery európskej medzinárodnej investičnej politiky, ochrana investícií na území Slovenskej republiky a formy štátnej pomoci a investičných stimulov poskytované z verejných zdrojov