Selected Central European countries`foreign trade development in period 1994-2010 - Steininger, Michal
Analýza vývoja zahraničného obchodu vybraných stredoeurópskych krajín (Česko, Slovensko, Poľsko a Maďarsko). Identifikácia všeobecného vývojového trendu v období 1994-2010 a analýza vplyvu vybraných faktorov na hodnotu zahraničného obchodu.