Realita a pokušenia Roberta Fica - Múčka, František
Nová vláda sa bude musieť okamžite zaoberať rozpočtom krajiny. Slovensko je totiž jeden z najväčších rozpočtových hriešnikov, jeho dlh naďalej rýchlo rastie. Ústavný zákon o rozpočtovej zodpovednosti.