Majetkovo finančná stabilita podniku - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Význam sledovania majetkovo finančnej stability podniku s dôrazom na zlaté bilančné pravidlá. Aplikácia bilančných pravidiel, ktorými sa vykonáva analýza krytia majetku.