Spolupráce obcí v mikroregionu a občanská participace - Varvažovská, Pavla
Vymedzenie pojmu mikroregión, dôvody jeho vzniku a jeho prínosy. Pojem miestna akčná skupina. Možnosti získavania dotačných prostriedkov na realizáciu projektov.