Poznatky z disciplinárnej zodpovednosti na Slovensku podľa "služobnej pragmatiky" - Gecelovský, Vladimír
Zhodnotenie významu aplikačnej praxe disciplinárneho konania v štátnej službe podľa „Služobnej pragmatiky“. Jej význam spočíva v tom, že niektoré ustanovenia, týkajúce sa disciplinárneho konania štátnych zamestnancov, boli prevzaté do zákona o štátnej službe č. 312/2001 Z.z. a platili s menšími úpravami až do roku 2006, kedy novelou zákona o štátnej službe boli zrušené.