Hľadanie príčin finančnej krízy a možností jej riešenia - Škriniar, Pavel, 1979-
Príčiny finančnej krízy. Počiatky krízy. Vývoj rizikových prirážok krajín PIIGS. Vývoj v Írsku, Portugalsku a Španielsku.