Mobilita pracovních sil v Evropské unii a v České republice - Vlčková, Miroslava
Mobilita pracovných síl v rámci Európskej únie. Počet pracovných síl - cudzincov, ktorí migrujú za prácou do Českej republiky. Výhody a nevýhody mobility pracovných síl.