Dopady ekonomické recese na trh práce z pohledu genderových odlišností - Szabová, Lucia
Dôsledky ekonomickej recesie na trh práce so zameraním na mužov a ženy. Identifikácia príčin rozdielu dopadov na pracujúce ženy a mužov.