Zvyšovanie dôchodkových dávok a sociálneho dôchodku v roku 2012 - Pavlíková, Monika
Zvýšenie dôchodkových dávok podľa paragrafu 82 zákona č. 461/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov sa vzťahuje na dôchodkové dávky uvedené v paragrafe 13 ods. 2 zákona č. 461/2003 Z. z. Druhy dôchodkových dávok, ktoré sa v roku 2012 budú zvyšovať.