Ako si uplatniť dávku v materstve, ak je Váš ošetrujúci lekár v zahraničí? - Cviková, Katarína
Členské štáty Európskej únie, s účinnosťou od 1. mája 2010 postupujú v zmysle nariadenia (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia v znení nariadenia č. 988/2009 a jeho vykonávacieho nariadenia.