Nárok na dôchodok a zmluva medzi Slovenskou republikou a Austráliou o sociálnom zabezpečení - Vörösová, Lucia
Od 1. januára 2012 nadobudla platnosť Zmluva medzi Slovenskou republikou a Austráliou o sociálnom zabezpečení a Vykonávacia dohoda na vykonávanie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Austráliou o sociálnom zabezpečení.