Garančné poistenie od 1. januára 2012 - Hamranová, Eva
Zamestnávateľ, ktorý je podľa paragrafu 18 ods. 1 zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov povinne garančne poistený a zamestnávateľ, ktorý povinne garančne poistený nie je podľa zákona o sociálnom poistení.