Zmeny v druhom pilieri starobného dôchodkového sporenia od 1. apríla 2012 - Hudíková, Zuzana
Zmena novely zákona o starobnom dôchodkovom sporení, ktorá nadobúda účinnosť od 1. apríla 2012. Zavedenie takzvanej povinnej, respektíve automatickej účasti na starobnom dôchodkovom sporení s možnosťou výstupu na základe písomného prejavu vôle sporiteľa nebyť zúčastnený na starobnom dôchodkovom sporení.