Nezamestnanosť absolventov vysokoškolského a univerzitného štúdia ako nástroj na hodnotnie jeho kvality - Petríková, Daniela
Vysokoškolské štúdium v číslach. Nezamestnanosť absolventov vysokoškolského a univerzitného štúdia. Stratégia celoživotného vzdelávania ako riešenie.