Vplyv súčasnej krízy na bankovú reguláciu - Sabolová, Anna
Kumulatívny dopad zmien regulačných pravidiel na jednotlivé ekonomiky (USA, Japonsko, Európa). Nové inštitúcie EÚ na posilnenie regulácie a dohľadu - EBA, ESMA, EIOPA, ESRB (ich vznik, úlohy, webové stránky).